Pemulihan Pandora bertukar ke Disk Drill

Bagaimana mudahnya sebuah data boleh hilang, begitu juga mudahnya ia dapat dipulihkan semula dalam kebanyakan kes dengan penyelesaian data pemulihan yang betul. Disk Drill percuma adalah generasi baru Pemulihan Data Pandora dan mewarisi fungsi pemulihan data yang terbaik dengan menggunakan algoritma moden seterusnya meningkatkan kecekapan pemulihan data, memberikan hasil yang lebih tepat dan pengalaman pengguna yang menyeronokkan.
Versi percuma memulihkan sehingga 500MB
Pemulihan Pandora bertukar ke Disk Drill untuk Windows
 • Cari dan Pulih

  Pengimbasan yang sangat cepat dan pemulihan semua format fail yang diketahui melalui imbasan asli, atau pembinaan semula.
 • Algoritma Terkemuka

  Imbasan Pantas, Imbasan Mendalam, Pemulihan Partition yang Hilang dan banyak lagi algoritma termasuklah yang di luar kotak. ketepatan yang tidak terjangkau.
 • Pemulihan Sebarang Pemacu

  Semua sistem fail yang disokong: NTFS (NTFS5, PKP), FAT (FAT16, FAT32, FAT64), ExFAT, EXT4 dan lain-lain. Mana-mana peranti storan yang tidak rosak.

Bagaimana Perisian Pemulihan Data Terbaik dan Percuma Ini Berfungsi

Apabila fail atau folder dipadam pada sistem fail utama, hanya nama fail sahaja yang terjejas dengan tindakan ini. Dalam kebanyakan kes ia kehilangan aksara pertama, dan ruang cakera di mana fail yang dipadam itu ditandakan sebagai tersedia untuk data baru.

Ini akan memastikan penghapusan yang paling cepat. Ia juga menyebabkan sektor cakera masih menyimpan data yang dipadamkan. Disk Drill (sebelum ini dikenali sebagai pemulihan data percuma Pandora) masih boleh mendapatkan data tersebut kembali! Kami menawarkan perkhidmatan pemulihan data yang terbaik menggunakan algoritma pemulihan terpilih untuk keluar mencari semula data untuk anda.
Perlindungan dan Pemulihan Data Percuma Terbaik

Pemulihan Data yang Terbaik dan Boleh Dipercayai

Disk Drill mengimbas kegagalan cakera keras anda atau hampir kesemua peranti storan lain dan mengesan fail dan direktori yang dipadam. Semasa fasa pengimbasan, data yang sedia ada diekstrak, data yang telah hilang ditandakan untuk pemulihan, pecahan-pecahan fail dikumpulkan menjadi gugusan asal juga bersedia untuk dipulihkan semula kepada bentuk asal.

Sebaik sahaja imbasan selesai, anda mempunyai kawalan penuh ke atas fail untuk pemulihan dan di mana data yang dipulihkan perlu disimpan.
Disk Drill (sebelum ini dengan nama Pemulihan Pandora) mempunyai pelbagai algoritma pemulihan data yang terbaik

Penapis yang menyeluruh

Terima kasih kepada pilihan penapisan yang canggih, Disk Drill menjadikannya mudah untuk mencari fail yang anda cari dengan nama sebahagian atau penuh mereka, jenis extension, saiz fail, tarikh penciptaan atau pengubahsuaian, dan lain-lain.

Imbasan pemulihan fail yang biasa boleh mencadangkan ribuan fail yang telah dipadam yang kebanyakan pengguna mungkin tidak pernah temui pada pemacu mereka disebabkan aktiviti pengguna lain, operasi sistem, cache pelayan, dan sebab-sebab lain. Kami menjadikannya mudah untuk mencari data berharga anda dan memulihkannya dengan cepat dengan sedikit usaha.
Perisian Pemulihan Data Yang Terbaik dan Percuma Serta Sandaran Data untuk semua sistem fail

Semua Fail Boleh Menggunakannya

Pemulihan Disk Drill sesuai dengan kebanyakan fail. Lebih daripada 300 jenis fail yang unik sangat biasa dengan algoritma Imbasan Mendalam kami. Jika terdapat sektor data yang masih diingati oleh Meja Peruntukan Fail pada pemacu anda, malah lebih baik, Disk Drill boleh membaca mereka dan mengekstrak fail yang telah dipadam menggunakan nama, lokasi dan parameter fail asal mereka.

Beberapa contoh fail yang memang sedia disokong untuk pemulihan data dengan Disk Drill adalah imej (BMP, TIFF, JPEG/JPG, PNG, PSD, dll), memulihkan dokumen word dan jenis-jenis lain (DOC/DOCX, TXT, XLS/XLSX, PDF, dan banyak lagi ), arkib (ZIP, RAR, 7z, dll.) dan pelbagai jenis format video dan juga audio.
Disk Drill untuk Windows: cepat dan boleh dipercayai

UI cantik

Disk Drill mempunyai rekod premium reka bentuk antara muka pengguna yang berkualiti tinggi untuk beberapa tahun berturut-turut. Diilhamkan dari aplikasi pemulihan data untuk Mac, pilihan perisian pemulihan data yang terbaik dan percuma Disk Drill diubah ke dalam bentuk UI moden yang sangat mudah, dibaikpulih dan responsif, memastikan anda mendapat data yang dipulihkan dengan segera.

Perisian Pemulihan Data Percuma Pandora masih kekal dengan wajah asal dan mendapat antara muka baru dengan menaik taraf ke Disk Drill.
Kesederhanaan dan keberkesanan dengan Pemulihan Pandora

Semua Keperluan Pemulihan Data Yang Terbaik Buat Anda

Dengan Disk Drill (dikenali sebagai Pemulihan Pandora) untuk Windows atau Mac anda berada dalam kawalan penuh terhadap keperluan pengurusan data anda. Disk Drill memulihkan dokumen, video, arkib, muzik atau mendapatkan gambar yang dipadam jika mereka belum digantikan dengan data lain. Ia juga mempunyai satu set fungsi tambahan untuk meningkatkan hasil pemulihan data yang terbaik buat anda.
Sekarang Pemulihan Pandora adalah Disk Drill 4.3
Perisian pemulihan data percuma
Berfungsi pada Windows XP / Vista / 7/8/10

Jadi, Pemulihan Pandora atau Disk Drill?

Bersedia untuk mendapatkan semula data anda yang telah hilang? Pemulihan Pandora kini dikenali sebagai Disk Drill, memperolehi pelbagai ciri-ciri tambahan, hasil kualiti pemulihan yang sangat baik, memulihkan fail arkib, tersembunyi, fail yang disulitkan dan mampat. Bertindak sekarang, data anda yang telah dipadam mungkin akan ditulis ganti dengan fail baru jika anda terus menggunakan media storan di mana ia telah hilang. Muat turun app Disk Drill asas percuma dan pulihkan data sehingga 500MB dengan sepenuhnya percuma.

Sebagai pengguna Pemulihan Pandora, anda boleh dapatkan Disk Drill PRO untuk Windows dengan separuh harga. POTONGAN 50% untuk masa yang terhad.
 • Senang pratonton
 • Imbasan permukaan (Imbasan Mendalam)
 • FAT PENUH, NTFS, HFS+, sokongan EXT4
 • Semua jenis fail: filem, foto, dokumen, dan lain-lain
 • Pratonton yang mudah
 • Pemulihan partition secara keseluruhan
 • 10+ Juta
  JUMLAH MUAT TURUN
 • 500,000+
  PELANGGAN PRO
 • PENGGUNA BUSINESS & HOME
  dalam 150+ negara

Alami sendiri keajaibannya!

 • djsumpter
  djsumpter
  Terima kasih kerana produk "Disk Drill" anda yang hebat ini. Saya memasangnya pada Windows XP dan telah menggunakannya untuk memulihkan data dari pemacu NTFS yang tidak sengaja diformat.
 • «Secara keseluruhan Disk Drill mempunyai banyak manfaat untuk ditawarkan: enjin terasnya yang menyahpadam fail direka dengan baik , dan terdapat beberapa perkara tambahan yang benar-benar bermanfaat di sini.» Oleh Mike Williams
Diguna oleh syarikat terkenal di dunia
Rakan Kongsi
Disk Drill 4 untuk Windows
Pandora baru Pemulihan pada steroid
 • KEPERLUAN
  Windows 7 SP1+, 44 MB
  Gunakan Disk Drill 2.x untuk Windows XP & Vista

 • PURATA KEDUDUKAN PENGGUNA
  4.6 oleh 160 pengguna
  Hantar ulasan anda
 • KELUARAN TERBARU
  Versi 4.3.586, Array 17th Jun, 2021